Adfisoo

Administraties | Fiscaal Advies


Adres:
Hoogkamp 30
9751 WS Haren
T 050-7853 222
M 06-52011154
E   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


K.v.K. te Groningen
57158975


 

Wie zijn wij

Adfisoo is gestart op 1 januari 2012. Tot die datum was Bert Oosterhuis, één van de vennoten van Adfisoo, in loondienst bij de belastingdienst. Met name bij het MKB en de ZZP-ers is veel behoefte aan een (belasting)adviseur die dicht bij zijn/haar cliënten staat en de fiscale wet- en regelgeving in begrijpelijke taal uitlegt. Ook starters zijn bij Adfisoo aan het juiste adres. Wij ontlasten u van uw administratieve beslommeringen zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Adfisoo ontzorgt.

Bert Oosterhuis heeft zijn fiscale opleiding gevolgd bij de Belastingdienst en Bert is meer dan 30 jaar werkzaam geweest bij de Belastingdienst. De laatste 4 jaar is Bert het aanspreekpunt geweest voor het vooroverleg op het gebied van de inkomstenbelasting voor ondernemers. Vooroverleg houdt in: standpuntbepaling bij fiscale aangelegenheden.

Bert is binnen Adfisoo verantwoordelijk voor:

  • (jaar)rapportages
  • aangifte inkomstenbelasting
  • aangifte vennootschapsbelasting
  • aangifte omzetbelasting
  • de verwerking van financiële administraties

 

 

Jeannet Oosterhuis is in het verleden ook werkzaam geweest bij de belastingdienst.  Daarna is zij in diverse administratieve functies werkzaam geweest.

Jeannet is binnen Adfisoo verantwoordelijk voor:

  • de verwerking van financiële administraties

Adfisoo heeft een samenwerkingsverband met F KWadraat in Vries. Een belastingadvies- administratiekantoor dat reeds bestaat sinds 1997. Een kantoor met de nodige ervaring en kwaliteit.