Adfisoo

Administraties | Fiscaal Advies


Adres:
Hoogkamp 30
9751 WS Haren
T 050-7853 222
M 06-52011154
E   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


K.v.K. te Groningen
57158975


 

Startende ondernemer / ZZP ’er

Wie een bedrijf begint of wie ZZP-er wordt lijkt bijna van alle markten thuis te moeten zijn. Een startende ondernemer/startende ZZP-er ziet heel veel op zich af komen. Naast de zaken die het eigenlijke werk vormen, moet een beginnende ondernemer/beginnende ZZP-er ook uit de voeten kunnen met zaken als administraties en belastingen. Een ondernemer wil graag doen wat hij het beste kan: ondernemen.

Maar het is van het grootste belang dat uw administratie vanaf de eerste dag goed wordt bijgehouden en dat vanaf het begin de fiscale zaken, zoals het doen van aangifte voor de omzetbelasting, tijdig en goed gebeuren. Dat uw financiële administratie op orde is is onder andere belangrijk omdat u deze informatie nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering.

Ook hiervoor bent u bij Adfisoo aan het juiste adres. Wij kunnen de gehele financiële administratie voor u verzorgen. Denk hierbij aan uw boekhouding, het samenstellen van uw jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting. Ook het geven van fiscaal advies is natuurlijk een belangrijk onderdeel. Zeker voor de startende ondernemer.